Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri’nden Başkan Vergili’ye Ziyaret
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye Ziyarette bulundular.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 11.08.2009, 15:27:00

Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Cuma günü yaptığı Yürütme Kurulu toplantısının ardından gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye de ziyarette bulundular.

Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmasında Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak kentin sorunlarını bildiklerini ve bu doğrultu da da Karabük’ün vizyonunu belirleme noktasında hedef belirlediklerini söyledi Başkan Büyükgenç ayrıca: “Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak ziyaretine geldik. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Kent Konseyi Yürütme Kurulu seçilmişti. Bugün de ziyaretlerimize başladık. Kent Konseyi Yürütme kurulu olarak toplantımızı yaptık. Yaptığımız toplantıda şunu gördük. Kent Konseyi Yürütme Kurulu kentin sorunlarını biliyor. Çözümü ile de ilgili genel kanaat ve fikirler de oluşturuldu. Bizler Karabük’ün vizyonunu belirlenmesi noktasında yolumuzu belirledik. Yine Karabük’te yaşanların hak ve hukukunun korunması, hemşericiliğin bilinmesi ve sürdürülebilir kalkınma konusunda çalışma yapmak üzere seçilmiş insanlarız. Belediyemiz ile iş birliği içinde bunları gerçekleştireceğiz. Kent Konseyi Başkanı olarak Yürütme Kurulu Üyelerimiz adına bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise Karabük Belediyesi olarak Kent Konseyi’nden beklentilerinin çok olduğunu söyledi. Ayrıca İhale izleme Komisyonunun çok iyi çalışması gerektiğini vurgulayan başkan Vergili şunları söyledi: “Bizim Karabük Belediyesi olarak Kent Konseyi’nden beklentimiz çok. Vatandaşların da aynı şeklide sizlerden beklentileri var. Bizim geçtiğimiz beş yıllık dönemde Kent Konseyi konunu olduğu halde ne en ufak bir çalışma yapılmış, girişimler toparlanmamış ve ne de bunla ilgili bir dosya bulamadık. Buradaki siyasilerin en büyük çelişkileri burada ortaya çıkıyor. Toplumun genel istekleri üzerine değil, kişisel istekler üzerine bir çalışma yaparsanız başarı oranı düşmüş oluyor. Bizim başarılı olabilmemiz için Kent Konseyi’nin çok aktif, faul ve iyi yönlendirici olarak çalışmasını bekliyoruz. Ayrıca ihale izleme komisyonu çok iyi çalışmalı. Bunu Kent Konseyi’nden ayrıca bekliyorum. Bu konsey benim talebim üzerine kurulan bir komisyon. Bunun dışında caddelerimiz, sokaklarımız ve genel şehir programımız olsun Kent Konseyi’nin bizi iyi bir şekilde, toplumun ortak görüşlerini yansıtacak şekilde bizi yönlendirmesini bekliyoruz.”
 
Haber Videosu :
 
Kategori Kategori : Ziyaretler
Okunma Okunma : 1728
Tarih Tarih, Saat : 11.08.2009, 15:27:00
Kaynak :