Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Kasım Ayı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı
9 Kasım 2009 tarihi saat 18. 00 da Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ başkanlığında gündemli olarak toplanmıştır. Toplantıya bir üyenin haricinde tüm üyeler katılmıştır.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 10.11.2009, 15:44:26

Toplantıda alınan kararlar;
1.Kent Konseyi Genel Sekreterliğine Belediye Başkanı Sayın Rafet VERGİLİ’nin önerdiği üç isimden biri olan Belediye Özel Kalem Müdürü İrfan KARTAL  seçilmiştir.
2.Kent Konseyi Yönergesi doğrultusunda Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı seçimleri yapılmış ve tek aday olan Mustafa YAVRU oy Birliği ile Kent Konseyi Başkan Yardımcısı seçilmiştir.
3.Kent Konseyi Yönergesi Doğrultusunda Sayman seçimi yapılmış ve saymanlık için tek aday olan Aysel ÖZBAY oy birliği ile Kent Konseyi saymanı seçilmiştir.
4.Kent Konseyi Yönergesi Doğrultusunda yazman seçimi yapılmış ve yazmanlık için tek aday olan Tuba BAŞSARIOĞLU oy birliği ile Kent Konseyi Yazmanı seçilmiştir.
5.Kent vizyonu ile ilgili olarak alt başlıklar belirlenmiştir. Buna göre 2023 yılı için Kent vizyonu belirlenmesi uygun görülen konu başlıkları şöyledir. Sanayi, Tarım ve Hayvancılık, Turizm, Eğitim, Sosyal ve Kültürel alan, Orman ürünleri, Sağlık, Çevre, Gençlik ve Spor, Ulaşım.
6.Anıt meydanının eski haline getirilmesi ile ilgili olarak kent konseyine gelen dilekçeler yürütme kurulunda görüşülmüş,  değerlerimizin korunması ve geçmişten günümüze gelen bir eser olduğu için aslına uygun olarak yeniden inşa edilmesi ve bu konuda belediye meclisine tavsiyede bulunulması kararı oy birliği ile alınmıştır.
7.Araç çayı ile ilgili yapılacak çalışmalar kapsamında ise bunun 2023 yılı Kent Vizyonu planına alınması uygun görülerek üzerinde küçük salların gezinti yapabildiği, insanların etrafında sevdikleri ile dolaşabildiği, yeşillikler içinde bir mekânın oluşturulması için bu konunun gündemde tutulması ve bu konuyla ilgili olarak Eskişehir deki porsuk çayı üzerinde yapılan çalışmaların yerinde görülmesi için Yürütme kurulu adına seçilecek temsilcilerin Eskişehir’e giderek incelemede bulunmaları ve ardından bu konu ile ilgili rapor hazırlayıp ilgili birimlere sunmaları oy birliği ile kabul edilmiştir.
 
 
Kategori Kategori : Kent Konseyi Toplantıları
Okunma Okunma : 1559
Tarih Tarih, Saat : 10.11.2009, 15:44:26
Kaynak :