Karabük Kent Konseyinin Artık Web Sayfası da Var

Haber Tarihi: 21.12.2009, 15:45:18

Göreve geldiğimiz ilk günden beri konseyin kurumsallaşması için çaba sarf ediyoruz. Öncelikle çok önemsediğimiz ve genel kurulun oy birliği ile kabul ettiği Kent Konseyi çalışma yönergesini çıkardık. Ardından Belediye Başkanlığından Konseyimize bir yer talep etmiştik. Bununla ilgili olarak ta Belediyemiz Belediye meclis salonunun bulunduğu binadan bir oda verdi. İnşallah yakın bir zamanda da onun tabelasını da asacağız. Son yaptığımız Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısında ise Genel sekreterimizi, Başkan Yardımcımızı, Yazmanımızı ve Saymanımızı seçtik.

Bugün ise Karabük Kent Konseyi, kurumsallaşma alanında bir mesafe daha kat etti. Bugün Kent konseyimizin web sayfası hizmete girmiş bulunmaktadır. Web sayfamıza  http://kentkonseyi.karabuk.bel.tr  adresinden ulaşılabilmektedir.

Web sayfası, kurumsallaşmamız ve yaptığımız işlerin kamuoyu ile paylaşılması açısından çok büyük önem arz etmektedir.

Ben bu konuda yardımlarını bizden esirgemeyen Karabük Belediye Başkanlığına ve bir ekip ruhu ile çalıştığımız Kent Konseyimizin değerli üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve  tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarından kendi ana sayfalarında kent konseyi logosuna (açıklamanın sonunda bulunmaktadır) http://kentkonseyi.karabuk.bel.tr adresini link vermelerini talep ediyorum. Buda gerçekleşirse siyaset üstü olarak gördüğümüz kent konseyimizin kurumsallaşması adına ve halkımızın daha kolay ulaşabilmesi adına çok büyük bir mesafe daha almış olacağız.
Saygılarımla kamu oyuna duyurulur.

Özcan BÜYÜKGENÇ
Karabük Kent Konseyi Başkanı