Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Ankara Karabüklüler Derneğinden Karabük Kent Konseyine Ziyaret
18 Haziran Cuma günü Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı Nizamettin YÜCEL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ’i Karabük Üniversitesindeki makamında ziyaret ettiler.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 21.06.2010, 10:15:54 AM

Ziyarette Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı Nizamettin YÜCEL “Kent Konseyimizin çok güzel çalışmalar ve Faaliyetler yaptığını takip ediyoruz.Bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.Ortak aklı harekete geçirme çalışmalarınız ve 2023 Kent vizyonu belirleme çalışmalarınız takdire şayandır.Bizde konseyimizin yaptığı çalışmaların destekçisiyiz,bize düşen bir şey varsa yapmaya hazırız” diyerek “Konseyimizin başında genç,dinamik ve kariyer sahibi birinin bulunması Karabük’ümüz için bir kazançtır” dedi.YÜCEL ayrıca Karabük’ü sendikal kavgadan dolayı sıkıntılı gördüğünü ve bu duruma üzüldüğünü belirterek en kısa zamanda tekrar iş barışının gelmesini temenni etiğini belirtti.

Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ’ te Ankara Karabüklüler Derneğinin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek yeniden seçilen Başkan ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. BÜYÜKGENÇ “Başarı ekip işidir. Bizim Kent Konseyinde olduğu gibi Ankara Karabüklüler Derneğinin de iyi bir takım olduğunu gördüm. Bu zamana kadar başarılı çalışmalar yaptınız, bundan sonrada başarılı çalışmalarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Sizler Ankara’da Karabüklülerin eli ayağısınız. Sizlerle konsey olarak güçlü iş birliği çalışmaları yapabilir ve değişik projelerde ortak hareket edebiliriz” dedi.

Karabük’ün geçmişten bugüne huzur kenti olarak geldiğini ancak son zamanlarda yaşanan sendikal mücadelenin çığırından çıktığına değinen BÜYÜKGENÇ “Kentimizde Huzur ve Sükûnetin bozulmaya başladığına üzülerek şahit oluyoruz. İşçiler üzerinden oyun oynanmaktadır. Kimse bu oyuna gelmemeli. Kimse ilimizde huzurun ve sükûnetin bozulmasına izin vermemeli. Herkes ekmeğinin peşinde koşsun. İşine sahip çıksın. Aslanın Ağzında olan Ekmek artık Aslanın midesine inmiştir. Onun için iş bulmak, Aş bulmak daha da güçleşmiştir. Ben işçilerimizi sağduyuya çağıyorum. Provokasyonlara gelmeyin diyorum. Yarın herkes gider ama siz iççi arkadaşlarınızla yüz yüze bakacaksınız. Atalarımız çok güzel bir söz söylemişlerdir. Çıktığın kapıyı sert kapatma tekrar o kapıya gelebilirsin diye. Onun için üslubumuza dikkat edelim ve itidali elden bırakmayalım” dedi.

BÜYÜKGENÇ son olarak misafirlerine üniversiteyi gezdirerek üniversitenin gelişimi hakkında bilgiler verdi.
 
 
Kategori Kategori : Ziyaretler
Okunma Okunma : 2839
Tarih Tarih, Saat : 21.06.2010, 10:15:54 AM
Kaynak :