Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Karabük Kent Konseyi´nden 2023´e Mektup Projesi


Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 21.12.2010, 10:58:17

Karabük Kent Konseyinin yaklaşık bir yıl önce başlattığı 2023 Kent vizyonu belirleme konusunda farkındalık oluşturma çalışmaları devam etmektedir. Karabük 2023 Kent Vizyonu'nun belirlenmesi cumhuriyet kenti olan Karabük'ümüzün Cumhuriyetimizin 100. yılında nerede olacağının tespiti ve Karabük'ü yönetenler ve gelecekte yönetecekler için hedef olması ve ayrıca yön vermesi açısından önem arz etmektedir.

Geleceğimiz olan sevgili gençlerimizin ve çocuklarımızın da bu konudaki görüş ve önerilerini almak ve onlarda da 2023 konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla il merkezi ve merkeze bağlı köylerdeki tüm ilköğretim ve orta öğretim okullarımızdaki öğrencilerimizin bu projemize “2023'e Mektup” temalı ve “2023'de Nasıl Bir Karabük'te Yaşamak İstiyorsun?” konulu bir kompozisyon ile katılımlarının sağlanması düşünülmektedir.

Katılım sağlayan öğrencilerimizin çalışmaları oluşturulacak bir kurul tarafından değerlendirilerek uygun görülenler Kent Konseyimizin dergisinde veya bir kitapta toplanarak yayınlanması planlanmakta olup her sınıftan katılanlar arasında da seçilen en güzel yazıya ödül verilmesi düşünülmektedir. Kentimizin gelişimi ve kentimizde yaşayan insanların mutluluğu için önem arz eden bu konuyla ilgili tüm öğrencilerimizin yazıları ile katılımlarının sağlanması 2023 konusunda farkındalık oluşturulması açısından çok büyük önem arz etmektedir.
 
 
Kategori Kategori :
Okunma Okunma : 2038
Tarih Tarih, Saat : 21.12.2010, 10:58:17
Kaynak :