Akparti Merkez İlçe Teşkatı, Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ´i Makamında Ziyaret Etti
Ak parti Merkez İlçe Başkanı Kemal KARADENİZ ve yürütme kurulu üyeleri Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ´i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Haber Tarihi: 21.12.2010, 13:15:03

Ziyarette Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kemal KARADENİZ  “ Kent Konseyinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çok başarılı bulduklarını belirterek parti olarak bizde kent konseyindeyiz. Bunun için çalışmaların içinde bizzat bizlerde yer alıyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Kent Konseyimizin yanındayız ve çalışmalarının takipçisiyiz” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Öncelikle yeni yönetime başarılar diledi. Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ yaptıkları çalışmalar hakkında ve projeler hakkında bilgi vererek  sosyal sorumluluk kapsamında  gerçekleştirdikleri “oyuncak kardeşliği ve Basamakları kaldıralım projelerine destek istedi.

Kategori Kategori : Ziyaretler
Tarih Tarih, Saat : 21.12.2010, 13:15:03