Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Kent Konseyleri Birliğinden Vali Küçük´e Ziyaret
Aralarında Karabük, Kocaeli, Yalova, Bursa ve Gaziantep Kent Konseyi Başkan ve Yöneticilerinin yer aldığı Kent Konseyleri Birliği üyeleri Vali İzzettin Küçük´ü ziyaret etti.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 25.12.2010, 22:18:28

Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç, Karabük Kent Konseyi Genel Sekreteri İrfan Kartal, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Yücel, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin ve Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici’nin aralarında yer aldığı Kent Konseyleri Birliği Üyeleri, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret dolayısıyla kısa bir bilgi veren Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç “Bugün Gaziantep, Yalova, Bursa, Kocaeli ve Karabük illerinden bir araya gelmiş Kent Konseyleri olarak toplandık. Kent Konseyleri kentlerle iş birliği yaparken, kendileri arasında da bir işbirliği alanı oluşturmak istiyoruz. Bunun ilki olarak ilk toplantımızı Bursa’da gerçekleştirdik. Daha sonrada Karabük ve Gaziantep ilinde yapılan toplantılar sonrasında Kent Konseyleri Birliği kurulmuştur. Gaziantep, Karabük ve Kocaeli illerinden bir yönetim birliği kurulmuştur.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük “Karabük Kent Konseyimizle biz gurur duyuyoruz. Burada birlikteliği sağladı. Toplum birliktelik içinde kendi menfaat ve haklarını, değerlendirmelerini bu tür kurullara güçlü bir şekilde aktarırsa çok daha etkili olur. Bu kurulların en önemli özelliği talepleri süzüp değerlendirmektir. Toplumda herkesin bir takım talepleri olabilir. Ama ortak menfaatler daha önemlidir. Yani idareye yansıması gereken talepler ortak talepler olmalıdır. Bu süzgeç görevini yani ortak menfaatlerde önceliği sizler belirleyeceksiniz. Bu şehrin, ilin temel ve öncelikle meseleleri nelerdir, bunları sizler belirleyecek ve gündeme getireceksiniz. Bir ilin gerçek anlamda sorunları talepleri nelerdir ilk önce bunları belirleyelim, ondan sonra çözüm yollarına bakalım. Sorun belirlendikten sonra çözüm çok daha kolay olacaktır.” dedi.
 
 
Kategori Kategori : Ziyaretler
Okunma Okunma : 1686
Tarih Tarih, Saat : 25.12.2010, 22:18:28
Kaynak :