Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Karabük Kent Konseyi´nden Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin UYSAL´a Hayırlı Olsun Ziyareti
Karabük Kent Konseyi Başkanı Sayın Özcan BÜYÜKGENÇ ve Yürütme Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin UYSAL’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemi için tebrik ettiler ve başarılarının devamını dilediler.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 22.12.2011, 11:09:09

Kent Konsey Başkanı Sayın Özcan BÜYÜKGENÇ Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin UYSAl’ın yeni dönemde de Karabük Üniversitesi Rektörü olarak görmekten büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade ederek şunları söyledi; “Karabük Üniversitesi ilimiz için çok önemli bir kurumdur. Çünkü Karabük kenti bu güne kadar göç veren bir kentken Karabük Üniversitesi sayesinde artık göç alan bir şehir haline geldi. Karabük üniversitemizin kentimize Başta Ekonomik, Sosyal, Kültürel ve Sportif manada olmak üzere her alanda katkıları çok fazladır. Aynı zamanda Karabük kenti sadece sanayi kenti olarak bilinirken sizin vizyonist liderliğinizde yapılan yönetim anlayışıyla aynı zamanda bir öğrenci kenti olarak anılmaya başladı. Karabük Üniversitesinin kentimize katmış olduğu bu büyük adımlardan dolayı Kent Konseyi adına başta şahsınıza ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Karabük Üniversitesi inşallah sizin uyguladığınız yönetim anlayışı ile birlikte bir dört yıl daha kentle iç içe bütünleşmiş bir şekilde Karabük için umut olacaktır diye düşünüyorum.” Son olarak Sayın Özcan BÜYÜKGENÇ Kent Konseyi olarak her zaman Üniversitemizin yanın olduklarını ve ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi Başkanı Sayın Özcan BÜYÜKGENÇ ve Yürütme Kurulu Üyelerine teşekkürlerini sunan Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin UYSAL Karabük kentinde meydana gelen değişimin sadece kendi başarısını olmadığını en büyük başarının Karabük Halkına ait olduğunu belirterek; “ Her fidan her yerde yetişmez ama eğitim fidanı Karabük’te yetişir. 1937’den bu yana Karabük halkı aydınlanmayı, çağdaşlaşmayı ve ekonomik refahı her zaman eğitimde aramış ve bunu da bulmuştur.  Karabük Üniversitesi 2007 yılında kuruldu ve değerli Karabük Halkının katkısıyla da diğer üniversitelere fark atmış durumda. İnşallah elbirliği ile bundan sonraki süreçte de hem Üniversitemizi hem de Şehrimizi ulusal ve uluslar arası ölçekte en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Ben sizler aracılığı ile Üniversitemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.
 
 
Kategori Kategori : Kent Konseyi Toplantıları
Okunma Okunma : 1879
Tarih Tarih, Saat : 22.12.2011, 11:09:09
Kaynak :