Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Program Duyurusu
Türk Kadını, şanlı tarihimizin her aşamasında erkeklerin yanında her türlü sorumluluğu paylaşmış ve özellikle Anadolu’nun düşmandan kurtuluşuyla sonuçlanan Milli Mücadele’de, bizzat cephede çarpışarak büyük yararlılıklar göstermiştir.

Haber Tarihi: 05.03.2012, 20:02:53

Bu yüzden Mustafa Kemal ATATÜRK, “Dünyada hiçbir milletin kadını, ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluş ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar himmet gösterdim diyemez” diyerek kahraman kadınlarımızı hak ettikleri şekilde onurlandırmıştır.

İşte bu kahraman kadınların torunu olan Türk Kadını toplum yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumumuzun temel taşıdır.

Kadınlarımız üstlenmiş oldukları bu sorumluluk bilinciyle ve annelik rolüyle yeni nesillere şekil vermektedir.

Bu yıl da Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak; Valiliğimiz, Belediye Başkanlığımız, Üniversitemiz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ile işbirliği halinde, tüm dünyada olduğu gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü anlamına uygun olarak kutlamak istedik.

Bu anlamda, belki de bizlere ulaşmakta sıkıntı çeken, kendini ve sıkıntılarını anlatma fırsatı bulamayan kadınlarımıza el uzatmak istedik.

Bu amaçla bu yılki etkinliğimizi Namık Kemal Mah. Sosyal Yaşam Merkezinde kutluyoruz.

Ülkesi, ailesi, çocukları ve yaşadıkları çevre için emek veren, belkide kendilerine emek harcamayı unutan kadınlarımız bu kutlamada bizlerle birlikte bu programı organize edecekler. Kendi sözleriyle, kendilerini anlatacaklar.

Onlarla birlikte olmayı isteyen kadın-erkek tüm katılımcıları bu anlamlı güne davet ediyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun…

Kategori Kategori : Basın Açıklamaları
Tarih Tarih, Saat : 05.03.2012, 20:02:53