8 Mart Dünya Kadınlar Günü Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
Karabük Valiliği, Karabük Belediyesi, Karabük Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ile Karabük Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk sunumu ardından Namık Kemal Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen çeşitli etkinlik devam etti.

Haber Tarihi: 08.03.2012, 16:01:57

Programa Karabük Valisi İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Sebahat Özcan, Belediye Özel Kalem Müdürü Taliha Toraman ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Karabük Üniversitesi Ana Mehteran Takımı katılımcılara kısa bir konser verdi. Kadının Emeği konulu resim sergisinin açılışının ardından Mutlu Yuvam projesi kapsamında sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları verildi. Kutlama programı yöremiz ses sanatçısı ve aynı zamanda Belediye Personeli Recep Karagöz seslendirdiği birbirinden güzel Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konseri ile son buldu.

Kategori Kategori : Basın Açıklamaları
Okunma Okunma : 1970