Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Karabük Kent Konseyinden MHP İl Başkanlığı´na Hayırlı Olsun Ziyareti
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ ve Kent Konseyi üyelerinden bir heyet MHP il başkanlığına hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 28.06.2012, 12:29:26

Genel kurulunu yeni yapan MHP il başkanlığına hayırlı olsun ziyareti yapan Kent Konseyi Başkanı ve Kent Konseyi Üyelerinden Zafer ACAR, Semih GÜLEN, Ahmet Turgut KURTOĞLU, Aysel ÖZBAY'ı MHP İl Başkanı Metin DEMİREL ve il yönetimi karşıladı. Ziyarette bir konuşma yapan MHP il başkanı Metin DEMİREL; "Kent Konseyini çok önemsiyoruz, Çalışmalarınızı takip ediyoruz. Kent Konseyi dergisinin ikinci sayısında Seçimlerden önce tüm partilere gönderdiğiniz Seçilmeleri taktirde Milletvekillerinden taleplerimiz adı altında 28 maddelik istekler listesi var. Şimdi bu taleplerinizin gerçekleşip gerçekleşmediğini seçilen milletvekillerinden sizlerle beraber bizlerde takip edeceğiz" diyerek kent konseyinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ'te "Biz kentimizde ortak aklı önemsiyoruz. Ortak akıl kentimizde sinerji oluşturacaktır. Oluşacak olan bu sinerji ile ise kentimiz daha hızlı kalkınacak ve içinde yaşayan halkımız da daha mutlu olacaktır" diyerek "kentimizin bir an önce stratejik gelişim hedefleri belirlenerek vizyonu oluşturulmalıdır" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ "siyasi partiler Demokrasimizin olmazsa olmazıdır. Ancak Demokrasi sadece seçimden seçime sandığa gidilerek vatandaşımızın sorumluluğunu yerine getirdiği bir yönetim anlayışı değildir. Demokrasi katılımcı bir yönetim anlayışıdır. Onun içinde herkesin kentimizin gelişimi ve kalkınması adına sürekli bir şekilde elini taşın altına koyması beğenilerini alkışlaması, eleştirilerini ise demokratik yöntemlerle kenti yönetenlere iletmesi gerekmektedir" diyerek MHP il yönetimine hayırlı olsun diyerek başarılar diledi.
 
 
Kategori Kategori : Ziyaretler
Okunma Okunma : 1632
Tarih Tarih, Saat : 28.06.2012, 12:29:26
Kaynak :