Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Karabük Kent Konseyinden CHP İl Başkanlığına Hayırlı Olsun Ziyareti
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ ve Kent konseyi üyelerinden bir heyet Ak Pari Ve MHP il Başkanlığından sonra CHP il başkanlığına hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 12.07.2012, 15:00:02

Genel kurulunu yeni yapan CHP il başkanlığına hayırlı olsun ziyareti yapan Kent Konseyi Başkanı ve Kent Konseyi Üyelerinden Zafer ACAR, Semih GÜLEN, Aysel ÖZBAY , Kadir KUYUPINAR ve Halil Nihat YILDIZ’ ı CHP İl Başkanı Bayram KARADAĞ ve İl yönetimi, Merkez İlçe Başkanlığı ile Kadın Kolları karşıladı.

Ziyarette bir konuşma yapan CHP il başkanı Bayram KARADAĞ; “Kent Konseyini Takip ediyoruz, Çalışmayan bir konseyi çalışır hale getirdiniz. Kentimizde güzel şeyler olurken hali hazırda yetersiz ve eksik birçok çalışmada vardır. Bunların Giderilmesi için birlikte mücadele etmeliyiz. “diyerek kent konseyinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ’ ‘te “Biz Şehrimizde Sinerji oluşsun istiyoruz. Bu sinerjide kentimizin menfaati adına ortak hedeflere kenetlendiğimizde oluşur. Kentin ve kentlinin menfaati hepimizin ortak hedefi olmalı, hepimiz bunun için mücadele etmeliyiz. Böyle yaparsak, tüm kent konseyi bünyesinde bulunan paydaşlarımız ve kenti yönetenler kentin hak ve hukukunun korunması alanında birlikte haraket edersek burdan kazançlı halkımız çıkacaktır” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ “ Biz kent konseyi olarak birçok sosyal sorumluluk projesi başlattık, yine kentimizin ve kentlimizin menfaatine olan birçok öneride bulunduk ancak maalesef üzülerek söylüyorum ki birçok önerimiz yetkililer tarafından uygulamaya geçirilmedi. Kent konseyimizin hala daha bir yeri bile yok, Bütçesi yok.imkanlarımız çok yetersiz ama buna rağmen arkadaşlarımızla beraber özveri ile kentte ortak akıl hakim olsun, kentin ve kentlinin menfaatleri en üst seviyede korunsun diye mücadele ediyoruz” dedi.
 
 
Kategori Kategori : Ziyaretler
Okunma Okunma : 1868
Tarih Tarih, Saat : 12.07.2012, 15:00:02
Kaynak :