Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı
Karabük Kent Konseyi Yürütme Kurulu 14 Eylül Cuma günü Kent Konseyi Başkanı özcan BÜYÜKGENÇ Başkanlığında Belediye Encümen toplantı salonunda toplandı.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 15.09.2012, 22:58:02

Toplantıda Haddanelerin şehir dışına taşınmasının konuşulduğu şu günlerde Haddecilerimizin mağdur edilmeden bu işlemin gerçekleştirilmesi ve bu konu ile ilgili gereken iradenin ve eylem pilanının bir an önce ortaya konması istendi.

Ayrıca şehir içi trafiğinin kamyon, tır ve yüksek tonajlı araçlardan kurtarılarak trafiğin rahatlatılması için bir an önce çevre yolunun yapılması içinde gereken iradenin ortaya konulması ve bu konu ile ilgili yetkililerin gerekeni bir an önce yapmaları konusunda yetkililere çağrıda bulunuldu.

Bilim Sanat Merkezi olmayan ilimizde Birçok Belediyenin Faaliyete geçirdiği Bilim Merkezinin Karabük Belediyesi tarafından kentimize kazandırılması ve mevcut yapılı veya yapımı devam eden binalardan birinin veya bir kısmının Bilim merkezi olarak tahsis edilmesini veya yeni bir binanın Bilim merkezi olarak yapılarak kentimize kazandırılması için Belediye Başkanlığına ve Belediye Meclisine çağrıda bulunulmuştur.

Okulların açıldığı şu günlerde İl Emniyet Müdürlüğümüzün geçmiş yıllarda uyguladığı güvenli okul projesinin devam etmesi istenmiştir.

Ayrıca Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen 2023 e mektup projesi sonucunda dereceye giren mektupların Karabük Belediyesi tarafından basılmasının sağlanması için Belediye Başkanlığına yazılan yazının gereğinin Belediye Başkanlığı tarafından yapılarak bu derginin bir an önce basılması talep edilmiştir.

Ülkemizde birçok Kent Konseyine Belediyeler tarafından bütçe ayrılırken Karabük Kent Konseyine Bütçe ayrılmaması Konseyimizin yapacağı birçok çalışmanın önünde engel teşkil etmektedir denerek Karabük kent Konseyinin 2013 yılı için istenen bütçesinin belediye meclisinde görüşülerek karara bağlanması istenmiştir.

Kent Konseyine üyelik için başvuru yapan ziraat odası ve hayvan sevenler ve sokak hayvanlarını koruma derneğinin başvuruları değerlendirilmiş ve her iki STK nında konseye kabulune karar verilmiştir.

Son olarak Kent konseyi Kadın meclisi çalışma yönergesi görüşülerek genel kurula gönderilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.
 
 
Kategori Kategori : Kent Konseyi Toplantıları
Okunma Okunma : 1854
Tarih Tarih, Saat : 15.09.2012, 22:58:02
Kaynak :