Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Kent Konseyi’nden Vali Aktaş’a Ziyaret
1 Eylül 2016 tarihinde yapılan genel kurulda Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Kazım Özcan, beraberinde Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 07.10.2016, 09:50:52

Kent Konseyi Yürütme Kurulunun almış olduğu kararlar ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Özcan, 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında gösterdiği kararlılık ve dik duruş için Vali Aktaş’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mehmet Aktaş ise, “Yeni görevinizin Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine ve Karabük’e hayırlı olmasını temenni ediyorum, sizlere başarılar diliyorum. Yönetim Kurulunu tanıdığım simalardan oluşturmuşsunuz, o yönüyle de ben şahsen mutlu oldum. Güçlü bir yönetim oluşturduğunuza inanıyorum. Öncelikli konulardan başlamak üzere el birliğiyle Karabük insanının yaşam standartlarını daha yukarılara çıkartmak, her yönüyle kalkındırmak ve daha iyi yerlere taşımak için çalışıyoruz. Sizinde öncelikli konularınız arasında yer alan ve Karabük ölçeğindeki bir ilde olmaması gerek bir trafik problemini yaşıyoruz. Çevre yolu çalışması yürütülüyor, Kastamonu Karayolları Bölge Müdürü ile yaptığım görüşmede çevre yolu projesinin ihale edildiğini öğrendim. İnşallah projesi bittikten sonra ihalesi yapılır ve o noktada Karabük büyük oranda rahatlar. Ama işin sonuçlanmasına kadar geçen sürede ilgili birimlerimiz ile gerekli müdahaleyi yaparız” dedi.

Kent Konseyi daha sonra Karabük Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’i ziyaret etti.
 
 
Kategori Kategori : Ziyaretler
Okunma Okunma : 1311
Tarih Tarih, Saat : 07.10.2016, 09:50:52
Kaynak :