Kent Konseyi Yeni Yönetiminden Başkan Vergili’ye Ziyaret
Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.

Haber Tarihi: 07.10.2016, 10:37:14

Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan ziyarette yaptığı konuşmada, Kent Konseyi Yürütme Kurulunun 4 ana hedef belirlediğini ifade ederek, bunların ilkinin trafik sorunu, diğerlerinin ise çevre yolu, Kent Meydanına bir sanayi müzesi, kaderine terk edilmiş şekilde bekleyen Yenişehir sinemasını yeniden Karabük halkının hizmetine sunulması ve Karabük’teki çocuklarımız için Karabük’ü tanıyalım bilgi yarışması olduğunu ifade ederek özellikle ilköğretimlerde genel kültür bilgi yarışmasıyla Karabük’ü anlatmak, tanıtmakla ilgili 4 ana maddeyi Başkan Vergili’ye aktardı. Özcan, Karabük Belediyesi’nin desteği ile daha başarılı çalışmalar yapılacağına inandıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise; “Yeni görevinizin Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine ve Karabük’e hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizlere başarılar diliyorum. Karabük Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız” dedi.

Haber Videosu :

Kategori Kategori : Ziyaretler