Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Karabük Kent Konseyi´nden Şampiyon Boksöre Ziyaret
Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, hafta sonunda İspanya’nın başkenti Madrid’te düzenlenen Avrupa Büyük Kadınlar Boks Şampiyonasında 81 kiloda şampiyon olan Elif Güneri’yi Antrenör Baykan Aslan nezaretinde yapılan antrenmanda ziyaret etti.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 09.09.2019, 14:36:57

Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Şehir olarak beklentimiz, şampiyon sporcu ve teknik adamlarımızın isminin ilimizdeki spor tesislerinde yaşatılması” dedi.

Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan, Yürütme Kurulu Üyeleri; Fatih Çapraz, Adnan Taşlıyan, Kenan Aydoğdu, İsmail Akça ve Şükrü Gökkaya, İspanya’nın başkenti Madrid’te gerçekleştirilen Avrupa Büyük Kadınlar Boks Şampiyonasında 81 kiloda ikinci kez Avrupa’nın zirvesine çıkmayı başaran ve hiç ara vermeden Ekim ayında Rusya’da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonasının hazırlıklarına başlayan Elif Güneri’yi antrenmanda ziyaret etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan; “Karabük olarak hepimizi gururlandırdınız, gençlerimizin spor yapması çok önemli, görüyoruz ki şampiyonumuz burada diğer kardeşlerine de rol model oluyor, öncelikle bu başarının baş mimarı Baykan Hocamızı ve kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen sporcu dostu işadamımız Sayın Remzi Özçelik’e teşekkür ediyor, bu sporcularımızı destekleyen şahıs ve kurumların artmasını temenni ediyoruz. Belediye Meclis toplantısından çıkarak buraya geldik, Sayın Başkanımızın teklifleri ile meclisimiz; şampiyonumuzun 5 Cumhuriyet Altını ile ödüllendirilmesine ve isminin Karabük’te bir yere verilerek ölümsüzleştirilmesine oybirliği ile karar verdi. Bizim beklentimiz; Elif Güneri ve Can Aksu gibi uluslararası arenada ülkemize şampiyonluklar kazandırarak bayrağımızı göndere çektiren ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinlettiren sporcularımızın ve teknik adamlarımızın isimlerinin ilimizdeki spor tesislerinde yaşatılması. Karabük halkı adına bu konuda, başta Sayın Valimiz ve milletvekillerimiz olmak üzere şehrimiz yöneticilerinden girişim bekliyoruz” dedi.

Avrupa Şampiyonu boksörümüz, nam-ı değer Demir Yumruk Elif Güneri ise; “ Beni onure ettiniz, her zaman Karabük’ün desteğini ve dualarını yanımda hissettim, şimdiki hedefim 40 gün sonra Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında zirveye çıkarak İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletmek, desteklerinizi ve dualarınızı esirgemeyin” şeklinde duygularını dile getirdi.

 
 
Kategori Kategori : Ziyaretler
Okunma Okunma : 1434
Tarih Tarih, Saat : 09.09.2019, 14:36:57
Kaynak :