Yerel Yönetimde Gençlik
Karabük Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Emrah YOLCU İçişleri Bakanlığı, AB Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ‘AB Sürecinde Yerel Gençlik... »»
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kuruldu
Karabük Kent Konseyi bünyesinde Gençlik meclisi kurularak ilk toplantısını Kent Konseyi Yürütme kulununda katılımı ile Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Başkanlığında 21 Nisan 2... »»
23 Nisan Kutlama Mesajı
Mustafa Kemal Atatürk, "Türk Milletinin geleceği, bugünkü çocukların doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmiyle büyük ve parlak olacaktır" sözüyle çocuklarımıza olan güvenin... »»
Kentler Kuran Kentimizin 75. Kuruluş Yıldönümünü Kutlarım
1937 yılına kadar 13 hanelik bir köy iken 3 Nisan 1937 yılında Demir-Çelik Fabrikalarının temelinin atılmasıyla Karabük, Türkiye ve Dünyaya ismini duyurmuş ve şehirleri imar eden k... »»
Kent Konseylerine Bakan Desteği
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye Kent Konseyleri Birliği ile yaptığı toplantıda, Kalkınma Ajanslarının Kent Konseyleri ile işbirliği içinde olması için çalışmalar yapacakları... »»
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
Karabük Valiliği, Karabük Belediyesi, Karabük Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ile Karabük Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ku... »»
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı Çelenk Sunumu İle Start Aldı
Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Program Duyurusu
Türk Kadını, şanlı tarihimizin her aşamasında erkeklerin yanında her türlü sorumluluğu paylaşmış ve özellikle Anadolu’nun düşmandan kurtuluşuyla sonuçlanan Milli Mücadele’de, bizza... »»
Kent Konseyi Başkanımız Afet Gönüllüsü Oldu
Karabük Kent Konseyi olarak Başlattığımız “Karabük Konuşuyor Projesi” kapsamında gerçekleştirdiğimiz “Karabük ve Deprem gerçeği” konulu toplantıda ortaya çıkan ilimizde Afet gönüll... »»
Hemşehrimize Hayırlı Olsun Ziyareti
Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Doğuş Üniversitesi Rektörü hemşerimiz Sayın Prof. Dr. Elif ÇEPNİ’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.... »»
Kent Konseyi Başkanından Kardemir Karabükspor´a Ziyaret
Karabük Kent Konseyi başkanı Özcan Büyükgenç Karabük spor kulüp başkanı Nevzat Şahin’e ziyarette bulunarak her zaman Karabükspor’un yanında olduklarını ifade etti.... »»
Spor Kamuoyuna
Spor Toto Süper liginde bölgemizi temsil eden , Kardemir Karabüksporumuz son haftalarda galibiyetler alarak kentimizi memnun etmektedir.... »»
Afet Bilinçlendirme Komisyonu Toplantısı Yapıldı
Karabük kent Konseyinin 30.12.2011 tarihinde “ Karabük Konuşuyor” projesi kapsamında yaptığı “Deprem ve Karabük Gerçeği” Konulu Genel kurul toplantısında kurulan “Afet Bilinçlendir... »»
Yenice Kaymakamı Sayın Tarkan KESKİN’den Kent Konseyi Başkanına Ziyaret
Yenice Kaymakamı sayın Tarkan KESKİN Karabük Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı olan Özcan BÜYÜKGENÇ’i Üniversitedeki Çalışm... »»
İl Emniyet Müdüründen Karabük Kent Konseyi´ne Ziyaret
İl Emniyet Müdürü Sayın Süleyman İlhan ACARÖZ Kent Konseyi başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ’e iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette Yapılan ve ortak yapılması planlanan projeler üzerinde dur... »»
2012
Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun...
Gazeteciler, ağır şartlar ve zor imkanlar doğrultusunda görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan,toplumda saygınlığı olan kişilerdir.... »»
Kent Konseyi´ne Yeni Üyeler Kabul Edildi
... »»
2012
Karabük Kent Konseyi “Karabük Konuşuyor” Projesi Kapsamında Düzenlenen “Deprem ve Karabük Gerçeği” Konulu Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Yer:Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi Tarih: 30.12.2011 Saat: 17.30- 21.00 Katılımcılar: Genel kurul üyeleri, Depremle ve Afetlerle ilgili kurum ve kuruluşlar Toplantı Saygı du... »»
Aralık
Deprem ve Karabük Gerçeği Konuşulacak
Karabük Kent Konseyi Van depreminde yaşanan sıkıntıları ve can kayıplarını göz önünde bulundurarak 30 Aralık 2011 cuma günü "Karabük Konuşuyor projesi" Kapsamında "Deprem ve Karab... »»
Aralık
Karabük Kent Konseyinin Kadınlara Yönelik Konferansları Devam Ediyor
Karabük Kent Konseyi Koordinesinde Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Barosu ve Karabük İl Emniyet Müdürlüğü iş birliği halinde Beşbin Evler Sosyal Yaşam Merkezinde kadınlara yö... »»

Sayfa [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] 6  [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ]