Fransa Meclisi´nin Almış Olduğu Karardan Dolayı Fransa´ya Kınama
Fransa Meclisi´nde 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının inkarını suç sayan yasa tasarısının kabul edilmesi Fransa tarihi için kara bir lekedir.... »»
2011
Karabük Kent Konseyi´nden Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin UYSAL´a Hayırlı Olsun Ziyareti
Karabük Kent Konseyi Başkanı Sayın Özcan BÜYÜKGENÇ ve Yürütme Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin UYSAL’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemi için tebrik ettiler ve ba... »»
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Düzenlendi
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Karabük şubesi, Karabük üniversitesi, İş-Kur, Türkiye Özel Eğitim Vakfı iş birliği ile Yenişehir... »»
Kasım
Van´daki Çocuklara Mektup
Geleceğimizin güvencesi sevgili çocuklarımız.... »»
2011
Kadınlara Yönelik "Cumhuriyetin Kuruluş Yıl Dönümünde Kadın Hakları ve Demokrasi" Konulu Konferans Düzenledi
Cumhuriyetimizin ilanının 88. yılında Karabük Kent Konseyi Kadın meclisi Karabük Barosu ile iş birliği halinde Namıkkemal Mahellesi sosyal yaşam merkezinde Kadınlara yönelik "Cumhu... »»
Karabük Kent Konseyinden Hain Terör Saldırısına Kınama
18 Ekim salı gecesi Hakkari ili Çukurca ilçesi sınırları içinde hain ve bölücü terör örgütü Kahraman Güvenlik Güçlerimize saldırarak maalesef 24 Güvenlik görevlimizi şehit etmiş ve... »»
Eylül
Kent Konseyi´nden TOKİ Başkanı´na Ziyaret
Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Zafer ACAR, Ayşe ÇINAR ve Celal BULUT 15.09.2011 Perşembe günü TOKİ başkanı sayın Ahmet Haluk KARABEL’e ... »»
Ağustos
Safranbolu Kent Konseyinden Karabük Kent Konseyine Ziyaret
Safranbolu Kent Konseyi Başkanı Sayın Feride DEMİRALP ve Yürütme Kurulu Üyesi Fatma ŞİRİN bilgi alışverişinde bulunmak üzere Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ´i zi... »»
Ağustos
Kent Konseyi Genel Kurulu Toplandı
Kent konseyinin 2. Yılını değerlendirmek ve gelecek 2. Dönem için görev yapacak Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri ile Kent Konseyi Başkanını seçmek için toplanan genel kurul topl... »»
Temmuz
Terörü Kınama Mesajı
14 Temmuz Perşembe günü Diyarbakır Silvan İlçe sınırları içinde hain ve bölücü terör örgütü Kahramanlarımıza saldırarak 13 askerimizi şehit etmiş ve 7 askerimizi de yaralamıştır.... »»
Haziran
2023´e Işınlandık
Karabük Kent Konseyinin başlatmış olduğu 2023’e mektup projesi kapsamında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri törenle verildi.... »»
Haziran
2011
Karabük Kent Konseyi´nin Seçilmeleri Takdirde Milletvekili Adaylarından Talepleri
Karabük Kent Konseyinin Demokrasi şöleni olarak gördüğü 12 Haziran seçimlerinde siyasi partilerimizden aday olan "Millet vekili adayları"ndan seçilerek ilimiz milletvekili oldukla... »»
Karabük Üniversitesi´nin 4. Kuruluş Yıldönümü Mesajı
1937 yılında Demir Çelik fabrikasının kurulması ile ağır sanayi kenti olan ve ülkemizin inşasında çok önemli görev ve misyon üstlenen Karabük’ümüz 29 Mayıs 2007 yılında üniversites... »»
Sağlıklı Yaşam İçin, Hareketi Seçin
“Okullarımız Avrupa Birliğine Hazırlanıyor projesi” kapsamında Şirinevler ilköğretim okulunca hazırlanan ve Karabük Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından da desteklenen “Sağlıklı Y... »»
Kent Konseyi Çocuk Meclisi Güleç Sevgi Evlerinde
Karabük kent Konseyi Çocuk Meclisi; Kent konseyinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı “Oyuncakla Gelen Bir Tebessüm “adlı oyuncak kardeşliği projesi ile toplanan oyun... »»
2011
Kent Konseyi Çocuk Meclisinden Anlamlı Bir Proje Daha "Yuvasız Kuş Kalmasın"
Karabük Kent Konseyi Çocuk Meclisi oluşumunu sağlayalı çok yeni olmasına rağmen “Yuvasız Kuş kalmasın” adlı sosyal sorumluluk projesine imza attı.... »»
Kent Konseyi Çocuk Meclisinden Sosyal Proje
Karabük Kent Konseyi Çocuk Meclisi oluşumunu sağlayalı çok yeni olmasına rağmen “Yuvasız Kuş kalmasın” adlı sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.... »»
Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nden Anlamlı Ziyaret
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Karabük Kent Konseyi Çocuk Meclisi Karabük Doğum Hastanesi’nde yatan minikleri unutmadı.... »»
Türkiye Kent Konseyleri Kocaeli´de Buluştu
Türkiye Kent Konseyleri buluşması´nın 2.´si Kocaeli Kent Konseyi´nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.... »»
Cezaevi Yönetiminden Kent Konseyi´ne Teşekkür
Karabük kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü Kent Konseyi Başkanlığının başlatmış olduğu ceza evindeki tutuklu ve yükümlülere yönelik kitap toplama kampanyası sonucunda kent konseyin... »»

Sayfa [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] 7  [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ]