Eklenme Tarihi: 15.01.2018 611 Görüntülenme

Başkan Vergili Esnafları Ziyaret Etti

Başkan Vergili, Hürriyet Caddesindeki esnafların bir kısmını ziyaret etti. Esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini, dinleyerek not aldırdı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9 yıldır devam eden Gezici Başkanlık Uygulamasından sonra şimdide esnafların ayağına giderek esnaflarla sohbet ediyor.

Vergili yaptığı açıklamada; "Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Türk Bayrağı Çiçek Açtı

25.05.2018 266 Görüntülenme

Karabük Belediyesi´nin Kent Meydanına yaptığı Türk Bayrağı temalı çiçeklendirme çalışması vatandaştan büyük takdir toplayarak, Kent Meydanı’na ayrı bir renk kattı.

Ramazan Tüm Coşkusu ile Devam Ediyor

25.05.2018 135 Görüntülenme

Öğlebeli Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinliğinde mahalle sakinleri bir araya geldi. Miniklerin doyasıya eğlendiği gecede mahalle sakinleri ise hoşça vakit geçirdiler.

"Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" Karabük´e Geliyor

24.05.2018 62 Görüntülenme

T.C. Sağlık Bakanlığı´nın bir sosyal sorumluluk projesi olan ve Karabük Belediyesi ile Karabük İl Sağlık Müdürlüğü´nün organize ettiği "Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" çocuk müzikal gösterisi, Türkiye turnesi kapsamında Karabük´e geliyor.