Eklenme Tarihi: 15.01.2018 462 Görüntülenme

Başkan Vergili Esnafları Ziyaret Etti

Başkan Rafet Vergili'yi Facebook'ta Takip Edebilirsiniz:

Başkan Vergili, Hürriyet Caddesindeki esnafların bir kısmını ziyaret etti. Esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini, dinleyerek not aldırdı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9 yıldır devam eden Gezici Başkanlık Uygulamasından sonra şimdide esnafların ayağına giderek esnaflarla sohbet ediyor.

Vergili yaptığı açıklamada; "Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Türk Sağlık-Sen Karabük Şubesinden Başkan Vergili´ye Ziyaret

22.02.2018 31 Görüntülenme

Türk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sadık Doğdu ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

TDV Mütevelli Heyet Başkanı Serenli´den Başkan Vergili´ye Ziyaret

22.02.2018 118 Görüntülenme

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli ve Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

22.02.2018 122 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili esnaf ziyaretleri ile halkın içinde olmaya devam ediyor.