2018 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
Eklenme Tarihi: 16.01.2018 463 Görüntülenme

2018 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Mahalle muhtarlarının her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısı 2018 yılında da devam ediyor.

Her ay düzenli olarak yapılan mahalle muhtarları 2018 yılı ilk toplantısı Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Lokalinde yapıldı. Toplantıya Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Vali Yardımcısı Barbaros Baran ve Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş katıldı. Diğer toplantılarda olduğu gibi sohbet ortamı havasında geçen toplantıda açılış konuşmasını Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Tüketici Hakları konusunda kısa bir bilgi verdi.

Mahalle muhtarlarının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Vergili, düzenlenen toplantılara katılım sağlayan mahalle muhtarlarına duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Türk Bayrağı Çiçek Açtı

25.05.2018 266 Görüntülenme

Karabük Belediyesi´nin Kent Meydanına yaptığı Türk Bayrağı temalı çiçeklendirme çalışması vatandaştan büyük takdir toplayarak, Kent Meydanı’na ayrı bir renk kattı.

Ramazan Tüm Coşkusu ile Devam Ediyor

25.05.2018 135 Görüntülenme

Öğlebeli Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi önünde Karabük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinliğinde mahalle sakinleri bir araya geldi. Miniklerin doyasıya eğlendiği gecede mahalle sakinleri ise hoşça vakit geçirdiler.

"Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" Karabük´e Geliyor

24.05.2018 62 Görüntülenme

T.C. Sağlık Bakanlığı´nın bir sosyal sorumluluk projesi olan ve Karabük Belediyesi ile Karabük İl Sağlık Müdürlüğü´nün organize ettiği "Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" çocuk müzikal gösterisi, Türkiye turnesi kapsamında Karabük´e geliyor.