2018 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
Eklenme Tarihi: 16.01.2018 297 Görüntülenme

2018 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Başkan Rafet Vergili'yi Facebook'ta Takip Edebilirsiniz:

Mahalle muhtarlarının her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısı 2018 yılında da devam ediyor.

Her ay düzenli olarak yapılan mahalle muhtarları 2018 yılı ilk toplantısı Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Lokalinde yapıldı. Toplantıya Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Vali Yardımcısı Barbaros Baran ve Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş katıldı. Diğer toplantılarda olduğu gibi sohbet ortamı havasında geçen toplantıda açılış konuşmasını Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Tüketici Hakları konusunda kısa bir bilgi verdi.

Mahalle muhtarlarının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Vergili, düzenlenen toplantılara katılım sağlayan mahalle muhtarlarına duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Türk Sağlık-Sen Karabük Şubesinden Başkan Vergili´ye Ziyaret

22.02.2018 31 Görüntülenme

Türk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sadık Doğdu ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

TDV Mütevelli Heyet Başkanı Serenli´den Başkan Vergili´ye Ziyaret

22.02.2018 118 Görüntülenme

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli ve Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

22.02.2018 122 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili esnaf ziyaretleri ile halkın içinde olmaya devam ediyor.