Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 22.02.2018 395 Görüntülenme

Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili esnaf ziyaretleri ile halkın içinde olmaya devam ediyor.

Yeşil Mahalle Taşkent Caddesindeki esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9 yıldır devam eden Gezici Başkanlık Uygulamasından sonra şimdide esnafların ayağına giderek esnaflarla sohbet ediyor.

Başkan Vergili; "Belirli zaman dilimlerinde vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelerek hasbıhal ediyoruz, ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret gösteriyoruz. Karşılıklı olarak gönül dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın yanında olarak, onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı var ise biz o noktada en iyisini yapma konusunda gecemizi gündüzümüze katıyoruz.

Bizim en büyük gayretimiz vatandaşlarla iç içe olmak bu da bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın bizim yaptığımız hizmetlerden memnuniyet duyması, bizim şevkimizi daha da arttırıyor. Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Karabük’te Coşkun Sabah´tan Muhteşem Konser

23.06.2018 212 Görüntülenme

Coşkun Sabah konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Kanyon Köprü mevkiinde düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Coşkun Sabah sahne aldı.

Başkan Vergili KBÜ Mezuniyet Törenine Katıldı

21.06.2018 189 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi 2017 – 2018 akademik yılı mezuniyet törenine katıldı.

Kaya’dan Başkan Vergili’ye Teşekkür Ziyareti

18.06.2018 95 Görüntülenme

İstanbul’da yaşayan Safranbolulu Safiye Kaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yaptığı hizmetlerden dolayı bir vatandaş olarak çok memnun olduğunu, özelliklede yürüyen merdiven ve asansör hizmetlerini çok güzel bulması nedeni ile Başkan Vergili’ye teşekkür edip, hat ve tezhip sanatıyla yazılmış İstiklal Marşı’nın yazılı olduğu bir tablo hediye etti.