Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 22.02.2018 555 Görüntülenme

Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili esnaf ziyaretleri ile halkın içinde olmaya devam ediyor.

Yeşil Mahalle Taşkent Caddesindeki esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9 yıldır devam eden Gezici Başkanlık Uygulamasından sonra şimdide esnafların ayağına giderek esnaflarla sohbet ediyor.

Başkan Vergili; "Belirli zaman dilimlerinde vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelerek hasbıhal ediyoruz, ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret gösteriyoruz. Karşılıklı olarak gönül dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın yanında olarak, onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı var ise biz o noktada en iyisini yapma konusunda gecemizi gündüzümüze katıyoruz.

Bizim en büyük gayretimiz vatandaşlarla iç içe olmak bu da bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın bizim yaptığımız hizmetlerden memnuniyet duyması, bizim şevkimizi daha da arttırıyor. Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Başkan Vergili Muhtarlar Günü Yemeğine Katıldı

19.10.2018 262 Görüntülenme

19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Başbakanlık genelgesi ile 19 Ekim günü Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Vali Sayın Kemal Çeber tarafından Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları onuruna verilen yemeğe katıldı.

Başkan Vergili Cumayanı Sanayi Sitesi Esnaf Ziyaretlerini Tamamladı

19.10.2018 329 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumayanı Sanayi Sitesi esnaf ziyaretini tamamladı.

Karabük Belediyesi E-Devlet´te

19.10.2018 311 Görüntülenme

Karabük Belediyesi akıllı belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Karabük Belediyesi´ne artık E-Devlet portalı (https://www.turkiye.gov.tr) üzerinden güvenli bir şekilde ulaşarak, birçok Belediyecilik hizmetini hızlı ve güvenli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.