Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 22.02.2018 613 Görüntülenme

Başkan Vergili Esnaf Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili esnaf ziyaretleri ile halkın içinde olmaya devam ediyor.

Yeşil Mahalle Taşkent Caddesindeki esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldırdı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9 yıldır devam eden Gezici Başkanlık Uygulamasından sonra şimdide esnafların ayağına giderek esnaflarla sohbet ediyor.

Başkan Vergili; "Belirli zaman dilimlerinde vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelerek hasbıhal ediyoruz, ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret gösteriyoruz. Karşılıklı olarak gönül dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın yanında olarak, onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı var ise biz o noktada en iyisini yapma konusunda gecemizi gündüzümüze katıyoruz.

Bizim en büyük gayretimiz vatandaşlarla iç içe olmak bu da bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın bizim yaptığımız hizmetlerden memnuniyet duyması, bizim şevkimizi daha da arttırıyor. Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Kar Küreme ve Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor

17.01.2019 16 Görüntülenme

Dün gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışının ardından Karabük Belediye ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı.

Başkan Vergili Yeni Dönem Yeni Projelerini Açıkladı

16.01.2019 368 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili meydanlara adeta fırtına gibi döndü. Yoğun ilgi nedeniyle salona sığmayan davetli topluluğuna hitap eden Başkan Vergili; “Karabük’ün önümüzdeki 50 yılını inşa etmek için 5 yıllık programla yola çıktık. Bu yolda bizlerle birlikte olun, bizlerden dualarınızı esirgemeyin, bizde sizler için ne gerekiyorsa gece gündüz tamamlayıp Karabük’ün 50 yılını inşa etmiş olalım” dedi.

Başkan Vergili Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

14.01.2019 45 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensupları bir araya geldi.