Eklenme Tarihi: 22.02.2018 680 Görüntülenme

TDV Mütevelli Heyet Başkanı Serenli´den Başkan Vergili´ye Ziyaret

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli ve Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli, vakıf hakkında bilgi verdikten sonra, Başkan Vergili'ye Kuran-ı Kerim hediye etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli ve Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Kar Küreme ve Tuzlama Çalışmaları Devam Ediyor

17.01.2019 16 Görüntülenme

Dün gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışının ardından Karabük Belediye ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarına başladı.

Başkan Vergili Yeni Dönem Yeni Projelerini Açıkladı

16.01.2019 368 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili meydanlara adeta fırtına gibi döndü. Yoğun ilgi nedeniyle salona sığmayan davetli topluluğuna hitap eden Başkan Vergili; “Karabük’ün önümüzdeki 50 yılını inşa etmek için 5 yıllık programla yola çıktık. Bu yolda bizlerle birlikte olun, bizlerden dualarınızı esirgemeyin, bizde sizler için ne gerekiyorsa gece gündüz tamamlayıp Karabük’ün 50 yılını inşa etmiş olalım” dedi.

Başkan Vergili Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

14.01.2019 45 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensupları bir araya geldi.