Eklenme Tarihi: 22.02.2018 419 Görüntülenme

TDV Mütevelli Heyet Başkanı Serenli´den Başkan Vergili´ye Ziyaret

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli ve Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli, vakıf hakkında bilgi verdikten sonra, Başkan Vergili'ye Kuran-ı Kerim hediye etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli ve Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Karabük’te Coşkun Sabah´tan Muhteşem Konser

23.06.2018 212 Görüntülenme

Coşkun Sabah konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Kanyon Köprü mevkiinde düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Coşkun Sabah sahne aldı.

Başkan Vergili KBÜ Mezuniyet Törenine Katıldı

21.06.2018 189 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi 2017 – 2018 akademik yılı mezuniyet törenine katıldı.

Kaya’dan Başkan Vergili’ye Teşekkür Ziyareti

18.06.2018 95 Görüntülenme

İstanbul’da yaşayan Safranbolulu Safiye Kaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yaptığı hizmetlerden dolayı bir vatandaş olarak çok memnun olduğunu, özelliklede yürüyen merdiven ve asansör hizmetlerini çok güzel bulması nedeni ile Başkan Vergili’ye teşekkür edip, hat ve tezhip sanatıyla yazılmış İstiklal Marşı’nın yazılı olduğu bir tablo hediye etti.