Eklenme Tarihi: 22.02.2018 596 Görüntülenme

TDV Mütevelli Heyet Başkanı Serenli´den Başkan Vergili´ye Ziyaret

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli ve Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli, vakıf hakkında bilgi verdikten sonra, Başkan Vergili'ye Kuran-ı Kerim hediye etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İlyas Serenli ve Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Flash Player Yükleyerek Görüntüleyebilirsiniz.

Başkan Vergili Muhtarlar Günü Yemeğine Katıldı

19.10.2018 262 Görüntülenme

19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Başbakanlık genelgesi ile 19 Ekim günü Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Vali Sayın Kemal Çeber tarafından Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları onuruna verilen yemeğe katıldı.

Başkan Vergili Cumayanı Sanayi Sitesi Esnaf Ziyaretlerini Tamamladı

19.10.2018 329 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumayanı Sanayi Sitesi esnaf ziyaretini tamamladı.

Karabük Belediyesi E-Devlet´te

19.10.2018 311 Görüntülenme

Karabük Belediyesi akıllı belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Karabük Belediyesi´ne artık E-Devlet portalı (https://www.turkiye.gov.tr) üzerinden güvenli bir şekilde ulaşarak, birçok Belediyecilik hizmetini hızlı ve güvenli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.