Başkan Vergili Muhtarlar Günü Yemeğine Katıldı
Eklenme Tarihi: 19.10.2018 360 Görüntülenme

Başkan Vergili Muhtarlar Günü Yemeğine Katıldı

19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Başbakanlık genelgesi ile 19 Ekim günü Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Vali Sayın Kemal Çeber tarafından Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları onuruna verilen yemeğe katıldı.

Mahalle muhtarlarına oldukça büyük önem veren ve sürekli istişare içerisinde bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, muhtarları özel günlerinde de yalnız bırakmadı.

Karabük Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali Sayın Kemal Çeber, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Vali Yardımcısı İsmail Bayata, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı J. K. Albay Ali Sefa Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis üyeleri ile Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Vergili’den Azerbaycan’a Dünya Çapında Tesis

19.11.2018 467 Görüntülenme

Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında başta Umman, Cezayir, Romanya ve İran’da olmak üzere toplam 15 adet demir çelik tesisinin yapımını gerçekleştiren, şu anda Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren demir çelik tesislerinin kurucusu olan Karabüklü iş adamı Rafet Vergili’nin sahip olduğu Demora Şirketinin Azerbaycan’da kurduğu tesisin 1. etabı açıldı.

Şirinevler Mahallesi SYM Ana Sınıfı Öğrencilerinden Mevlid Kandili Programı

19.11.2018 80 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Şirinevler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi 4-6 yaş ana sınıfı öğrencileri tarafından Mevlid Kandili dolayısı ile günün anlam ve önemine yönelik bir program düzenlendi.

Başkan Vergili Şirinevler Mahallesi Sakinleri ve Esnafları ile Bir Araya Geldi

19.11.2018 98 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahallelerin sorunlarını yerinde görmek ve incelemek için makamını mahallelere taşımaya devam ediyor.