Başkan Vergili Muhtarlar Günü Yemeğine Katıldı
Eklenme Tarihi: 19.10.2018 528 Görüntülenme

Başkan Vergili Muhtarlar Günü Yemeğine Katıldı

19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Başbakanlık genelgesi ile 19 Ekim günü Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Vali Sayın Kemal Çeber tarafından Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları onuruna verilen yemeğe katıldı.

Mahalle muhtarlarına oldukça büyük önem veren ve sürekli istişare içerisinde bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, muhtarları özel günlerinde de yalnız bırakmadı.

Karabük Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali Sayın Kemal Çeber, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Vali Yardımcısı İsmail Bayata, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı J. K. Albay Ali Sefa Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis üyeleri ile Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Kandil Akşamı Camiler Gül Kokacak

19.04.2019 21 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ekipleri tarafından Berat Kandili dolayısı ile il merkezindeki tüm camilere gül suyu sıkıldı.

Başkan Vergili’den Berat Kandili Mesajı

18.04.2019 4991 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mancoğlu ve Oğuzkağan´dan Başkan Vergili’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

17.04.2019 43 Görüntülenme

Karabük Kargaz İşletme Müdürü Cengiz Mancoğlu ve Halkla İlişkiler ve Basın Sorumlusu Esra Oğuzkağan, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde 3. kez Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.