Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Karabük Kent Konseyi "2023 Kent Vizyonu" Konulu Dergi Çıkaracak
Karabük Kent Konseyi Yürütme kurulu 27.01.2010 Çarşamba günü saat 17.30 da Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Başkanlığında Karabük Belediye Meclis Toplantı salonunda toplandı.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 30.01.2010, 14:08:49

Toplantıda öncelikli olarak Karabük 2023 kent Vizyonunun işlendiği bir dergi çıkartılması ve bu dergi ile ilgili yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.

Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Karabük Kent Konseyi olarak 3 Nisan 2010 tarihine yetiştireceğimiz ve ana konu olarak cumhuriyetimizin 100 yaşına gireceği yıl olan 2023 yılında Cumhuriyet kenti olan Karabük’ümüzün nerede olacağının ve olması gerektiğinin konu edileceği, Kurum Yöneticilerimizin Kendi Kurumlarının 2023 yılı Vizyonlarını da ortaya koyacağı bir dergi çıkarma hazırlığı içindeyiz. Çıkaracağımız dergiyi 3 Nisan Özel sayısı olarak çıkaracağız ve bu dergi Kent Konseyimizin ilk dergisi olmuş olacaktır.

Bu çıkaracağımız özel sayılı dergimizde Başta Kent Konseyi üyelerimizden olmak üzere ilimizin bürokratlarından, aydınlarından, köşe yazarlarımızdan, iş adamlarımızdan, seçilmiş ve atanmış yöneticiler ile Halkımızdan konuyla ilgili şahsi ön görülerini alacağız ve bu makaleleri, görüş ve önerileri dergimizde yayınlayacağız.

Bu dergi ilimizin seçilmiş ve atanmış mevcut yöneticileri ile gelecekte seçilecek ve atanacak yöneticiler içinde inanıyoruz ki bir rehber olacaktır.

İlk ve özel sayısı çıkacak bu dergimize tüm halkımızdan ve kamuoyundan destek bekliyoruz  “Karabük 2023 Kent Vizyonu” ile ilgili benimde söyleyeceklerim var diyenlerin yazılarını, görüş ve önerilerini karabukkentkonseyi@hotmail.com mail adresine göndermelerini istirham ederim” dedi.

Ayrıca kent konseyi yürütme kurulu toplantısında Tıp Fakültesi gündeme geldi ve Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Tıp Fakültesi bizim en öncelikli konumuzdur ve bunu Kent Konseyi olarak yaptığımız ilk toplantıda deklare etmiştik. Tıp fakültesi ile ilgili Devlet Planlama Teşkilatının kararının olumsuz çıkması bizi üzmüştü ancak Maliye Bakanlığından Tıp Fakültesi kararının olumlu çıkması bizi memnun etmiştir. Biz Kent Konseyi olarak süreci yakından takip ediyoruz. Ve bu konu ile ilgili olarak görüşülmesi gereken kim varsa onlarla görüşüyoruz. Biz inanıyoruz ki İlimizin üniversitesi bünyesinde en kısa zamanda Tıp Fakültesi olacaktır. Bundan kimse şüphe etmemeli.” Dedi.
Kent konseyi hava kirliliğinin önlenmesi ile ilgili yapılan çalışmaların ve kent Konseyi Bütçesinin görüşülmesi ile son buldu.
 
 
Kategori Kategori : Kent Konseyi Toplantıları
Okunma Okunma : 1543
Tarih Tarih, Saat : 30.01.2010, 14:08:49
Kaynak :