Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Basın Açıklaması
12 Nisan Pazartesi günü saat 18.00 da Çelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığında Kent Konseyi Yürütme Kurulu Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ başkanlığında toplanmıştır.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 16.04.2010, 6:07:58 PM

Toplantıda;

Karabük konuşuyor projemiz kapsamında Haziran ayı içinde “kentlileşme bilinci ve kentine sahip çıkma konulu” bir söyleşinin yapılmasına ve bu konuyla ilgili çalışmaların başlatılmasına karar verilmiştir.
İhaleleri izleme komisyonu Başkanlığından İstifa eden Sayın İlhan ALPBOĞA’nın istifası üzüntü ile karşılanmıştır
İhaleleri izleme komisyonunun en kısa zamanda toplanarak komisyon üyelerinden birini kendi içlerinden başkan seçmeleri ve bu komisyon üyelerinin ilimiz genelinde yapılacak ihalelere, ihale yapan birimlerin yöneticilerine önceden haber verilmek kaydı ile zaman zaman ihaleleri izlemek üzere katılmalarına karar verilmiş olup kent konseyi ihaleleri izleme komisyonundan gelen kişilere de kolaylık gösterilmesi konusunda ilimizde ihale yapan tüm birimlere çağrıda bulunulması kararlaştırılmıştır.
Karabük Kent Konseyi bünyesinde Kadın, Gençlik, Engelli ve Çocuk meclislerinin kurulması için verilen sürenin herkese ulaşma adına bir defaya mahsus olarak 20 Nisan 2010 tarihinden 24 Mayıs 2010 tarihine uzatılmasına karar verilmiştir.
Karabük terminalinden 5000 evler mahallesi ile 100. Yıl mahallesi istikametine giden servislerin kaldırılması özellikle üniversite öğrencilerinin mağdur olacağı da göz önünde bulundurularak üzüntü ile karşılanmıştır. Onun için otobüs işletmecilerine genişleterek tekrar servis işletmesine başlanması için çağrıda bulunulması kararlaştırılmıştır.
Kent meydanı ile ilgili olarak ta meydanın Karabük’e yakışır bir şekilde ortak aklı harekete geçirerek yapılması konusunda Karabük belediyesine çağrıda bulunulmasına ve Bu konuda kent konseyi olarak her türlü desteği vereceğimizi de  bildiririz.
Karabük’ün kuruluşunun 73.yılı etkinliklerinin ilimize yakışır şekilde birlik beraberlik içinde çok katılımlı olarak kutlanması memnuniyetle karşılanmıştır.
Ayrıca Kent Konseyinin kurumsallaşması adına ve “2023 Kent vizyonu konusunda Farkındalık oluşturma” projemizin genele duyurma amacıyla çıkarmayı planladığımız Kent Konseyi dergisinin ilk sayısının Karabük’ün kuruluşunun 73.yılının kutlandığı Nisan ayı içinde çıkmış olması ve beğenilmesi de memnuniyetle karşılanmıştır.

 
 
Kategori Kategori : Basın Açıklamaları
Okunma Okunma : 1634
Tarih Tarih, Saat : 16.04.2010, 6:07:58 PM
Kaynak :