Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ başkanlığında Emekliler Cemiyetinde toplandı.
Toplantıda 16 Ekim 2010 tarihinde kent konseyinin daveti üzerine Avrupa Birliği Projeleri Hakkında Kent konseyi üyelerini ve STK ları bilgilendirmek üzere Ankara Ulusal Ajanstan gelecek uzman ile ilimizde bir günlük düzenlenecek “AB proje Bilgilendirme ve Proje Hazırlama” eğitiminin detayları görüşüldü.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 27.09.2010, 13:17:10

Ayrıca toplantıda Karabük üniversitesinin hızlı büyümesi ele alınarak ilimize okumak için gelen gençlerin sorunları ele alındı. Kentinde hızlı büyümeye uyum sağlaması gerektiği üzerinde duruldu ve özellikle gençlerin yurt ve ulaşım sorunları ile ev sahiplerinin kiraları aşırı arttırmaları ve öğrencilerin mağduriyetleri üzerinde durularak özellikle valilik ve kaymakamlıklar ile Belediye Başkanlıklarının bu konuya hassasiyetle eğilmeleri istenerek üniversite öğrencilerinin sorunlarının çözümü konusunda özel bir gündemle toplanılması kararı alındı.

Ayrıca Durumu ve şartları müsait olan ailelere çağrıda bulunularak Avrupa Ülkelerinde olduğu gibi yanlarına üniversite öğrencisi almaları önerildi.

Toplantıda Çevre komisyonu Başkanı Bünyamin COŞKUN yürütme kuruluna MARZİNG ile ilgili Hazırladığı raporu sunarak Kurula Bilgi verdi. MARZİNG raporunun incelenerek ileri bir tarihte yürütme kurulunun MARZİNG gündemli toplanması kararı alındı.

Toplantıda ayrıca ilgili birimlere “istihdamı arttırmaya yönelik meslek edindirme kurslarının açılarak gençler için uygun ve üretken iş imkânları yaratmak için stratejiler geliştirmesi” çağrısında bulunuldu.
 
 
Kategori Kategori : Kent Konseyi Toplantıları
Okunma Okunma : 1890
Tarih Tarih, Saat : 27.09.2010, 13:17:10
Kaynak :