Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi, Vali İzzettin Küçük’ü Ziyaret Ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri İle İlgili Bilgiler Verdi
Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi organizasyonunda, oluşturulan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Komitesi, Belediye Başkan Yardımcısı Ezgi TÖRE, Karabük Üniversitesi Kültür ve Spor Şube Müdürü Nilüfer ZENGİN, Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Betül KOCAMANOĞLU ve Başkan Yardımcıları Fatma ŞAHİN BENLİOĞLU, Feride DEMİRALP, Kadın Meclisi Üyesi Perihan KARA, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi Uzmanı Olcay ALAS ÖZDURAN, Safranbolu Kaymakamlığı Arzu AÇIKGÖZ ile birlikte Sayın Vali İzzettin KÜÇÜK’ün desteklerini almak üzere ziyarette bulundu.

Haber Tarihi: 11.02.2011, 16:11:34

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Komitesi hazırlanan taslak program konusunda, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Betül KOCAMANOĞLU bilgiler verdi ve Sanatçı/Siyasetçi/Yazar/İş Kadını gibi alanlarında ün yapmış başarılı bir kadının İlimize davet edilmesi konusunda Sayın Vali İzzettin KÜÇÜK’ten destek istedi. Ayrıca, hazırlanmış olan programa bizzat kendilerinin ve eşleri hanımefendi Ayşe KÜÇÜK’ün de iştirak edeceklerini dile getirdirler.

Ziyarette bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, kadının Türk toplumunda ayrı bir yeri ve önemi olduğunu vurgulayarak “Türk toplumunda kadının ayrı bir yeri ve önemi olmasına karşın, bugün Türkiye’de kadın olmak gerçekten zor. Kadınlarımız pek çok mağduriyetlerle karşı karşıya kalabiliyor. Gerekli yasal düzenlemeler yapılmasına karşın, yapılan bu düzenlemeler toplum tarafından algılanıp kişiselleştirilememiştir. Yasal düzenlemelerin yanında insanlarımızın fikir ve düşüncelerinde de bir devrim yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yani insanların kadına bakış açısı değişmelidir. Sizler bu anlamda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi program yapmışsınız. Gerçekten güzel bir program. Bizlerde sizlere gerekli desteği veririz.” dedi.

Tarih Tarih, Saat : 11.02.2011, 16:11:34