Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesinden Ziyaret
Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediyesi BURKENT A.Ş Genel Müdürü olan Cemil TEKİN Karabük Kent Konseyi Başkanımız Özcan BÜYÜKGENÇ´ i Çalışma ofisinde ziyaret etti.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 25.05.2012, 17:29:06

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Kent Konseyi Başkanı özcan BÜYÜKGENÇ “ Bursa Kent Konseyi çok değerli ve önemli projelere imza atmaktadır. Kendi yerleri vardır, çalışma ofisleri ve bu ofislerde çalışan çok sayıda personeli vardır. Bu yönü ile tam olarak kurumsallaşmış ve Türkiyemiz için örnek olacak bir Kent Konseyi olmuştur.Bursa Kent Konseyi ile yakın çalışma içindeyiz, ortak projelerimiz ve çalışmalarımız var, Cemil beyinde bugün burada ziyaretimizde olması bu dostluğun ve ortak çalışmanın bir ürünüdür. Ben kendilerine teşekkür ediyorum ve Bursa Kent Konseyine kendileri aracılığı ile sevgi ve saygılarımı gönderiyorum” dedi.

Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Cemil TEKİN ise “Karabük Kent Konseyinin yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Güzel çalışmalar yapıyor. Türkiye Kent Konseyleri birliği kurulum çalışmasında da çok aktif olarak yer aldınız, bu sürecin direk içinde oldunuz ve iki toplantı burada gerçekleşti. Burada alınan kararlar ve sıtratejik pilan tüm toplantıların ana teması oldu. Onun için yaptığınız tüm çalışmalar diğer Kent Konseyleri tarafından da takip edilmekte. Bursa Kent Konseyi ile Karabük Kent Konseyi oarasında güzel bir dostluk var. Ben sizlere Kent Konseyi Başkanımızın ve Genel Sekreterimizin selamlarını getirdim” diyerek çalışmalarda başarılar diledi.
 
 
Kategori Kategori : Ziyaretler
Okunma Okunma : 1832
Tarih Tarih, Saat : 25.05.2012, 17:29:06
Kaynak :