Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
İZ İken BİZ Oluyoruz...
Karabük kent Konseyinden yeni bir proje daha... "İZ İken BİZ oluyoruz..."

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 29.03.2013, 22:52:05

Karabük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ başkanlığında toplandı. Toplantıda Kent Konseyinin Karabük üniversitesi ile iş birliği halinde yaptığı “İZ iken BİZ oluyoruz” adlı projesinin detayları üzerinde duruldu.

Proje hakkında yürütme kurulu üyelerine bilgi veren Özcan BÜYÜKGENÇ “ Karabük Üniversitesi En hızlı gelişen ve büyüyen üniversitedir. Üniversitemiz bünyesinde bugün itibariyle 22 bin öğrenci bulunmaktadır. Bu öğrencilerin yüzde sekseni il dışından gelmektedir. Bu öğrencilerimize kentimizi çok iyi tanıtmalıyız. Bu gençlerimizi fahri hem şehri olarak görmeli ve ona göre davranmalıyız. Bu gençlerimiz mezun olup gittiklerinde Karabük’ümüzü ilçeleri ile birlikte bir bütün olarak algılamalı ve Karabük’ümüzü güzellikleri ile hatırlamalılar. Onun için bizler bu gençlerimize ilimizi çok iyi tanıtmalıyız. Onun için Karabük Üniversitemiz ile iş birliği halinde “İZ İken BİZ oluyoruz” adlı bir proje hazırladık. Projemiz kapsamında Kent turizm gönüllüleri yetiştireceğiz. Projemizin koordinatörü ve yürütme ekibi de gençlerden oluşmakta olup Kentimizin tanıtımı adına önemli bir proje” dedi.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri de böyle bir projenin uygulanacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek gereken katkı ve destek ne ise vermeye hazır olduklarını belirttiler.

Ayrıca 25-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Karabük tanıtım günleri üzerinde durularak Yeni yapılan hastane ve kent meydanında yerinde incelemeler yapılması ile Karayolları bölge müdürlüğüne üniversite öğrencileri için yapılacak üst geçidin bir an önce yapılması için çağrıda bulunularak Bölge müdürlüğüne ziyarette bulunulması kararlaştırıldı.

Kent Konseyi yürütme kurulu toplantısından sonra Yürütme kurulu üyeleri  Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet VERGİLİ’yi ziyaret ettiler. Ziyarette Karabük’ün tanıtımı için yapılan “İZ iken BİZ oluyoruz” adlı proje hakkında bilgi verilerek yapılacaklar üzerinde duruldu.
 
 
Kategori Kategori :
Okunma Okunma : 1473
Tarih Tarih, Saat : 29.03.2013, 22:52:05
Kaynak :