Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Karabük Kent Konseyi Çocuk Meclisi Üyelerinden Rektörümüze Plaket
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç eşliğinde Karabük Kent Konseyi Çocuk Meclisi Üyesi 12 çocuk, Üniversitemiz Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin üstün yetenekli çocukların eğitimindeki çalışmalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ederek, plaket takdim ettiler.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 13.06.2013, 16:55:47

Kendilerini Üniversitemizde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “İlkokul ve ortaokul öğrencileri olarak Karabük Üniversitesi’nin daha bu yaştan takip ediliyor olması beni gerçekten çok gururlandırdı. Bu şunu gösteriyor ki Ülkemizin geleceği şüphesiz ki aydınlık nesillere emanettir. Sizler göstermiş olduğunuz rol modelle ülkenizi daha ileriye götürecek ve Türkiye’yi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracaksınız. Karabük Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi dün bir ilke daha imza atarak; Spor, beden eğitimi, görsel sanatlar ve müzik alanları olmak üzere 4 yetenek alanında da eğitim vermek üzere performans sınavları gerçekleştirdi. Üstün yetenekli öğrencilerimizin mutlaka fiziksel yeteneklerde de bir farkındalık yaratacağını düşünerek, Uzman Öğretim Elemanları tarafından performans sınavları gerçekleştirdik ve bu sınavlar sonucu başarılı olan öğrenciler merkezimiz tarafından özel eğitime alınacak ve öğrenim hayatı boyunca yetenek alanları doğrultusunda eğitimlerini devam ettireceklerdir. Dikkat ederseniz insanlar farklı niteliklerde yaratılmıştır. Herkes aynı eğitimi alacak olursa ve hayatta farklı hızları olan insanların aynı şeritte yol almasını isterseniz, farklı olan insanların farklılığını göremezsiniz. Bu yüzden üstün yetenekli çocuklarımızın eğitimine Üniversite olarak bilhassa önem vermekteyiz. Bana vermiş olduğunuz ödül için çok teşekkür ediyor hepinize şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Daha önce de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir ağaç dikme etkinliği gerçekleştirerek Karabük Kent Konseyi Çocuk Meclisi adına bir hatıra ormanına sahip olduklarını belirten Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç; “Karabük Kent Konseyi olarak çocuklarımızla beraber size bir plaket takdiminde bulunmak istedik.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a plaketini takdim eden Karabük Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Sinem Karadağlı; “Üstün yetenekli arkadaşlarımızın eğitimi için Üniversite bünyenizde Üstün Yetenekliler Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi kurarak ilimizdeki üstün yetenekli arkadaşlarımıza sahip çıkıp, geleceğin dâhilerinin yetiştirilmesine katkı sağladığınız için çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.

Rektörümüzün Kent Konseyi Çocuk Meclisi Üyeleriyle yaptığı sohbetin ardından ziyaret sona erdi.
 
 
Kategori Kategori : Kent Konseyi Toplantıları
Okunma Okunma : 1592
Tarih Tarih, Saat : 13.06.2013, 16:55:47
Kaynak :