Kentleşmeye Küresel Bir Bakış
 
Karabük Kent Konseyi ve 2023 Karabük Vizyonu Adlı Bildiri
 
 
Diğer Duyurular
 
 
 
Kent Konseyi ve Sorumluluk
Kent Konseyleri İşbirliği Yapacak
Kent konseylerinden Birlikte Hareket Kararı
Kent Konseyleri Şehrin Kalkınmasında Önemli Etkendir
Geleceğimize Katkı Sağlanacak
Diğer Basın Haberleri
 
 
 
2023'e Mektup
Geçmiş Sayılar
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 11
Karabük Kent Konseyi Dergisi Sayı 10
 
 
 
Karabük'te yaşamaktan mutlu musunuz?

Evet (649 kişi oy verdi)
Hayır (517 kişi oy verdi)
Kararsızım (144 kişi oy verdi)

Eski Anketler
 
 
 
 
Kent Konseyi Yürütme Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Karabük Kent Konseyi yeni yürütme kurulu Yalçın KILINÇ başkanlığında bugün 10/07/2014 tarihinde Karabük Öğretmen evinde iftar yemeği ile bir araya geldi.

Sayfayı Paylaş
Haber Tarihi: 18.07.2014, 13:44:50

İftar sonrası yapılan ilk toplantıya Karabük Barosunu temsilen Av. Tuba BAŞSARIOĞLU, Ticaret ve Sanayi odasını temsilen Fatih Çapraz, Emekliler cemiyetini temsilen Celal BULUT, Çelik İş Sendikasını temsilen Ulvi ÜNGÖREN, Türk Büro Sen temsilcisi Celal TOKATLI, Maden Mühendisleri odası temsilcisi Kazım ÖZCAN, Muhtarlar Derneğini temsilen İbrahim HARMANBAŞI, Kimsesiz Çocuklar Derneğini temsilen Neşe YILMAZ, Karabük Aile Planlaması Derneği temsilcisi Adnan TAŞLIYAN ve Genel Sekreter İrfan Kartal katılırken, Ankaradaki Karabüklüler vakfı toplantısı nedeniyle Kardemir Karabük Spor temsilcisi Ziya Ünsal ve Karabük Üstün Yeteneklileri Geliştirme ve Eğitim Derneği temsilcisi İsmail AKÇA özürlerini bildirdiler.

İlk toplantısını yapan Kent Konseyi yürütme kurulu ,gündem dahilinde ilk olarak Karabük Kent sorumluluğu ve hemşehrilik bilinci gereği hiç bir zaman ve hiç bir şekilde siyasi ve ideolojik taraf olmamayı , birleştirici ve kucaklayıcı olmayı siyaset, bürokrasi , sivil toplum örgütleri ve Karabük halkı arasında köprü olmayı genel ilke olarak kabul etti.

Ardından Yönetmelik gereği en yaşlı üye olarak Celal BULUT başkan vekili , Kazım ÖZCAN - Yazman ve Tuba BAŞSARIOĞLU - Sayman olarak oy birliği ile seçilirken, Karabük Belediyesi tarafından önerilen üç isim arasından İrfan KARTAL - Genel Sekreter olarak tescil edildi.

Kurulması zorunlu olan Kadın Meclisi için Kent siyasi ve sosyal yaşamını temsil etmek üzere TBMM meclisinde üyesi bulunan Siyasi Partilerin Kadın kollarından ve Sivil Toplum Örgütü yöneticilerinden kadın temsilci istenmesi, Gençlik Meclisi için yine Siyasi Parti gençlik örgütlerinden ve TGB, TLB ve Üniversite ve okul meclis başkanlarından temsilci istenmesi prensibi kabul edildi.

Başlangıç olarak Adnan TAŞLIYAN koordinesinde ARGE ve AB Prejeleri Komisyonu kurulmasınada oybirliği ile karar verildi.

Kent Konseyinin çalışma ve toplantılarını yapmak üzere mekan ve eleman ihtiyacının Karabük Belediyesi ile ivedilikle kararlaştırma kararı alındı.

Öncelikle geçmiş hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür etmek üzere bir önceki Kent Konseyi başkanı Sn. Özcan BÜYÜKGENÇ olmak üzere , tanışma ve istişare yapmak üzere Karabük Valiliğimize, Belediye Başkanlığımıza, Rektörlüğümüze ve Siyasi Parti Başkanlarımıza, ayrıca Cumhurbaşkanlığı Seçim yoğunluğu geçtikten sonra Karabük Milletvekillerimize nezaket ziyareti yapılmasına karar verilerek Ramazan Bayramı sonrası toplanmak üzere iyi dilek ve temenniler ile toplantıya son verildi.

Karabük kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
 
 
Kategori Kategori : Kent Konseyi Toplantıları
Okunma Okunma : 1710
Tarih Tarih, Saat : 18.07.2014, 13:44:50
Kaynak :