Aralık
Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Kadın Meclisi Üyeleri Bir Araya Geldi
4 Aralık cumartesi günü saat 13.00 da Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Kadın Meclisi üyeleri ONEL AVM Teras toplantı salonunda toplandı.... »»
Kasım
Kent Konseyleri Çalışma Grubu Toplantısı Gaziantep´te Yapıldı
24-25 Kasım 2010 tarihlerinde Gaziantep Kent Konseyinin ev sahipliğinde Türkiye Kent Konseyleri çalışma grubunun toplantısı yapıldı. Toplantıya ilimiz Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜ... »»
Kasım
Kent Konseyinde Marzinc Yatırımı Konuşuldu
Karabük Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ile Karabük Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri ve Marzinc Yönetimi ve Organize Sanayi Müdürü Caner ÖZCAN’ın katılımı ile Ken... »»
Cumhuriyetmizin 87. Yılı Kutlu Olsun
29 Ekim 1923 tarihinde çok zor şartlarda ilan edilen Cumhuriyetimizin 87.yılını bugün tüm yurtta coşku ile kutlamaktayız. Cumhuriyet erdemdir. Cumhuriyet milletin üstünde hiçbir gü... »»
Kent Konseyi Kentteki Proje Sayısını Arttırmakta Kararlı
Karabük kent Konseyi 16 Ekim günü kent konseyi üyesi STK temsilcilerine, Proje yapmaya istekli gençlere ve gönüllülere yönelik Avrupa Birliği Gençlik projeleri konusunda Ankara Ulu... »»
2010
Genç KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi İşadamları Kent Konseyi Başkanı Ve Karabük Ünv. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ´i Ziyaret Etti
... »»
Eylül
2010
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ başkanlığında Emekliler Cemiyetinde toplandı.
Toplantıda 16 Ekim 2010 tarihinde kent konseyinin daveti üzerine Avrupa Birliği Projeleri Hakkında Kent konseyi üyelerini ve STK ları bilgilendirmek üzere Ankara Ulusal Ajanstan ge... »»
Ağustos
Karabük Kent Konseyinden İl Emniyet Müdürü Sayın TEMEL’e Ziyaret
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Kent Konseyi Yürütme kurulu Üyeleri Ayşe ÇINAR,Zafer ACAR ve Celal BULUT ile beraber İl Emniyet Müdürü A.Turan TEMEL’e ziyarette bulund... »»