Ağustos
Basın Açıklaması
Kardemir, 9 Eylül 1939´da ilk yüksek fırınını ateşlemiş, Türkiyenin sanayileşme sürecinde başrolü oynamış, her türlü badireleri özelleştirme süreçleri dahil hep birlikte atla... »»
Eylül
Karabük Kent Konseyi´nden Şampiyon Boksöre Ziyaret
Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, hafta sonunda İspanya’nın başkenti Madrid’te düzenlenen Avrupa Büyük Kadınlar Boks Şampiyonasında 81 kiloda şampiyon olan Elif Güneri’yi Antren... »»
Mayıs
Türk El Sanatlarını Ülkelerine Taşıyacaklar
Karabük Belediyesi, Karabük Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “Karabük’ten Kosova’ya Türk El Sanatları” konulu eğitim projesinin sertifika tören... »»
Mayıs
Kosovalı Kadınlara Türk El Sanatları Eğitimi
Karabük Belediyesi, Karabük Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen kurslarda 19 Kosovalı kadın eğitim görüyor.... »»
Nisan
Muhteşem Finalin Şampiyonu Çelik-İş Ortaokulu Oldu
Karabük Kent Konseyi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi yarışmasının finali yapıldı. Bu yıl ilki gerçekleşen yarışmanın şampi... »»
Son Finalist Mimar Sinan Ortaokulu Oldu
Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması son finalisti belli oldu.... »»
3. Finalist Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu Oldu
Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması yarı final ile devam ediyor.... »»
2. Finalist Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu Oldu
Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması yarı finalleri devam ediyor.... »»
Finale Çıkan İlk Okul Çelik İş Ortaokulu Oldu
Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması Devam Ediyor
Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması devam ediyor.... »»
Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması 7. Turu Tamamlandı
Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması Devam Ediyor
Öğrenciler Kıyasıya Yarıştı
2017
Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması 4. Eleme Gurubu Yarışması Tamamlandı
Karabük Kent Konseyi, Karabük Belediyesi ve Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen olan Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması devam ediyor.... »»
2017
Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması 3. Eleme Grubu Yarışması Tamamlandı... »»
Yarışma Heyecanı Başladı
Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması bugün başladı.... »»
Karabük Kent Konseyinden Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması
Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışmasının kuraları bugün çekildi. 15 Şubat’ta baş... »»
Aralık
Karabük Kent Konseyinden İslam ve Terör Konferansı
Usta Yazar ve Düşünür Abdüsselam Semre, Karabük Kent Meydanı Nikâh ve Konferans Salonunda, Karabük Kent Konseyi ve Karabük Belediyesi işbirliği ile “İSLAM VE TERÖR” konulu konferan... »»
Kasım
Kent Konseyi’nden Rektör Polat ve Özcan’a Ziyaret
Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başka... »»
Ekim
Kent Konseyi Yeni Yönetiminden Başkan Vergili’ye Ziyaret
Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.... »»

Sayfa 1  [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ]