Şükrü GÖKKAYA´ya Cevap
Sayın Şükrü GÖKKAYA öncelikle selam ve saygılarımı iletirim. haberwebde.com adlı sitede yazmış olduğunuz son yazınızda kent konseyinde artık değişim olmalı demişsiniz. Ben Şahsım o... »»
2011
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığında İlimizde Düzenlenen Çeşitli Faaliyetlerle Kutlandı
8 Mart 2011 Dünya Kadınlar Günü kutlama programı Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi önderliğinde, Karabük Valiliği, Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Üniversitesi, Karabük Baros... »»
Kent Konseyi Çocuk Meclisi Toplandı
Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisinden sonra Çocuk Meclisini de faaliyete geçirdi.... »»
2011
Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ´in 1-3 Nisan 2010 tarihleri arasında Karabük Üniversitesinde Düzenlenen "kuruluşundan bugüne Karabük ve Demir Çelik Sempozyumu" na sunduğ... »»
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği´nden Kent Konseyi´ne Teşekkür Plaketi
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği, Karabük kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ’e “Basamakları Kaldıralım” projesinden dolayı Teşekkür Plaketi verdi.... »»
2011
Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi, Vali İzzettin Küçük’ü Ziyaret Ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri İle İlgili Bilgiler Verdi
Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi organizasyonunda, oluşturulan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Komitesi, Belediye Başkan Yardımcısı Ezgi TÖRE, Karabük Üniversitesi Kültür ve S... »»
Kent Konseyleri Birliğinden AB Genel Sekreterliği’ne Ziyaret
Karabük, Gaziantep, Bursa, Yalova ve Kocaeli kent konseylerinin temsilcileri, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Proje Uygulama Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti.... »»
Stratejik Ortaklık Geliştirmemiz Gerekiyor
Türkiye Kent Konseyleri iletişim ve işbirliği ağı yürütme kurulu üyeleri Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Daimi Temsilcisi ve Birleşmiş Milletler Türkiye Koordinatörü Büyük El... »»
Ocak
Karabük Kent Konseyi Kadın Meclisi´nde Görev Dağılımı Yapıldı
Kadın Meclisi yürütme kurulu seçimleri 25.01.2011 tarihinde Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ ve yürütme kurulu üyesi Zafer ACAR´ın katılımı ile gerçekleşti.... »»
Ocak
Muhtarlar Derneği´nden Karabük Kent Konseyi´ne Ziyaret
Mahalle Muhtarları derneği başkanı İbrahim HARMANBAŞI ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin KIYMAZARSLAN, Ahmet ERKARTAL, Osman ŞENGÜN ve Adem MADEN Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGEN... »»
Kent Konseyleri Dostluğu
Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat YÜCEL, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan SOYGÜZEL, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal KESKİN ve Gaziantep Kent Konsey... »»
Kent Konseyleri Birliği´nden Başkan Vergili´ye Ziyaret
Kent Konseyleri Birliğinden Vali Küçük´e Ziyaret
Aralarında Karabük, Kocaeli, Yalova, Bursa ve Gaziantep Kent Konseyi Başkan ve Yöneticilerinin yer aldığı Kent Konseyleri Birliği üyeleri Vali İzzettin Küçük´ü ziyaret etti.... »»
Kent Konseyleri Birliği’nden Rektör Prof. Dr. Burhanettin UYSAL’a Ziyaret
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ, Karabük Kent Konseyi Genel Sekreteri İrfan KARTAL, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sek... »»
2010
Akparti Merkez İlçe Teşkatı, Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ´i Makamında Ziyaret Etti
Ak parti Merkez İlçe Başkanı Kemal KARADENİZ ve yürütme kurulu üyeleri Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ´i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.... »»
Karabük Kent Konseyi´nden 2023´e Mektup Projesi
2010
Karabük Kent Konseyi´nden Basamakları Kaldıralım Konulu Sosyal Sorumluluk Projesi
2010
Karabük Kent Konseyi´nden Oyuncakla Gelen Bir Tebessüm Konulu Sosyal Sorumluluk Projesi
Karabük Kent Konseyinden, Vali Küçük´e Ziyaret
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Vali İzzettin Küçükü ziyaret ettiler.... »»
Kent Konseyi Kadın Kolları Meclisi’nden Başkan Vergili’ye Ziyaret
Kent Konseyi Kadın Kolları Meclisi Başkanı Betül Kocamanoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.... »»

Sayfa [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] 8  [ 9 ] [ 10 ]