2010
Kent Konseyi Genel Kurulu Kent Meydanı Konusunda Ortak Aklı Harekete Geçirmeye Çalıştı
Kent Konseyi Genel Kurulu Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Başkanlığında 24 Mart Çarşamba günü saat 18.00 da belediye meclis toplantı salonunda toplandı.... »»
Kent Konseyi 3. Genel Kurulu Başkan Vergili’nin de Katılımı İle Yapıldı
Karabük Kent Konseyi 3. Genel Kurul Toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin de katılımı ile Belediye Meclis Toplantı salonunda yapıldı. Gündem konusunun Kent Meydanı ... »»
Kent Konseyi Kent Meydanını Görüşmek Üzere Toplandı
20 Mart cumartesi günü Kent Konseyi Yürütme Kurulu Özcan BÜYÜKGENÇ başkanlığında toplandı.... »»
Teşekkür
... »»
Kent Konseyi Başkanı Bursa’da
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih PALA’nın daveti üzerine 13 şubatta BURSA ilinde düzenlenen “Türkiye Kent Konseyleri Bursa’da b... »»
Kent Konseyi Başkanları Bursa’da Toplanıyor
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih PALA’nın daveti üzerine 13 şubatta Bursa ilinde düzenlenecek olan “Türkiye Kent Konseyleri Bur... »»
Kent Konseyi Ticaret ve Sanayi Odasında
Karabük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Başkanlığında 3 Şubat tarihi saat 17.00 da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti.... »»
Ocak
Karabük Kent Konseyi "2023 Kent Vizyonu" Konulu Dergi Çıkaracak
Karabük Kent Konseyi Yürütme kurulu 27.01.2010 Çarşamba günü saat 17.30 da Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Başkanlığında Karabük Belediye Meclis Toplantı salonunda toplandı.... »»
Aralık
Kent Konseyi Başkan ve Yönetimi’nden Kardemir Ziyareti
Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel’e ziyarete bulundu.... »»
Aralık
Karabük Kent Konseyinin Artık Web Sayfası da Var
Göreve geldiğimiz ilk günden beri konseyin kurumsallaşması için çaba sarf ediyoruz. Öncelikle çok önemsediğimiz ve genel kurulun oy birliği ile kabul ettiği Kent Konseyi çalışma yö... »»
Kasım
Kasım Ayı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı
9 Kasım 2009 tarihi saat 18. 00 da Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kent Konseyi Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ başkanlığında gündemli olarak toplanmıştır. Toplantıya bir üyenin haricinde tü... »»
Milletvekilleri Kent Konseyinde
Karabük Kent Konseyi Yürütme Kurulu 24 Ekim 2009 tarihinde saat 19.00 da Belediye Meclis toplantı salonunda Karabük Millet Vekilleri Sayın Mustafa ÜNAL,Sayın Mehmet CEYLAN ve Sayı... »»
Kent Konseyi Genel Kurulu İkinci Olağan Toplantısı Yapıldı
Karabük Kent Konseyi Genel Kurulunun ikinci olağan toplantısı Özcan Büyükgenç başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonunda yapıldı.... »»
Eylül
İl Çevre Orman Müdürü Ahmet IŞIK Kent Konseyine Brifing Verdi
Karabük Kent Konseyi Yürütme Kurulunun daveti üzerine 14 Eylül 2009 pazartesi günü İl Çevre Orman Müdürü Sayın Ahmet IŞIK Yürütme Kuruluna Hava kirliliği konusunda brifing vermişti... »»
Ağustos
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri’nden Başkan Vergili’ye Ziyaret
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç Yürütme Kurulu Üyeleri ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye Ziyarette bulundular.... »»
Temmuz
Kent Konseyi Başkanlığına Özcan Büyükgenç Seçildi
İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan Kent Konseyi Toplantısı Karabük Belediye Meclis Toplantı Salonunda geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.... »»

Sayfa [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] 10